PROČ A JAK PÉCT ZDRAVĚ
16:55Koláče, moučníky, cukroví, dorty a další jde však dělat i zdravěji. Pokud pominu dopad klasických dezertů na naši postavu, pak je tu ještě další, neméně důležitý důvod, proč tyto cukrovinky omezit, respektive nahradit zdravějšími variantami. Tím důvodem jsou právě výživové hodnoty z přijímaných potravin. Proč nemlsat s vědomím, že svému tělu dopřáváte vitamíny, minerály, komplexní sacharidy, kvalitní tuky a bílkoviny? Vždyť ne nadarmo se říká, že jsme, to co jíme a naše tělo nám způsob stravování dříve či později vrátí.
A jak tedy péct zdravě, aniž bychom se museli vzdávat svých oblíbených a osvědčených receptů? Stačí vyměnit pár surovin a z kalorické bomby se může stát kvalitní vyvážená svačinka či sladká tečka ke kávě.
Postupně se zde dozvíte o zdravých alternativách bílé pšeničné mouky, o náhradách cukru, o správné volbě tuků a dalších surovin.
Pokračujte ve
čtení:
0 komentářů